Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie »
NL | FR
Onze catalogiKlik op een catalogus om deze in pdf vorm te downloaden.

Tafels en stoelen verhuur

Lage tafels, hoge tafels, vierkant, rond, langwerpig en ook nog eens in allerlei verschillende formaten. en natuurlijk bijpassende stoelen, krukken, banken en poefs in oneindig veel variaties, kleuren en modellen, u vind ze allemaal terug in onze online verhuurshop!

Blader eens door onze shop en u zult versteld staan van wat we u allemaal nog meer kunnen bieden om van uw feest een onvergetelijke happening te maken. Elegante modellen glazen en bestek maken het assortiment compleet. Ook het keukenmateriaal werd uitgebreid met moderne kwaliteitstoestellen. Kortom voor de inrichting van uw locatie vindt u in onze online webshop shop.partyrent.be precies wat u zoekt.

Naast levering van de klassieke feestbenodigdheden, speelt Party Rent ook in op de vraag van haar klanten en de hedendaagse trends in de steeds evoluerende evenementenwereld. Er wordt continu geïnvesteerd in de uitbreiding van het assortiment. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de kwaliteit van het materiaal.

Dus bent u op zoek naar tafels en stoelen voor feesten en partijen? Bestel deze dan nu bij Party Rent! Dé specialist in verhuur van glaswerk, bestek, porselein en meubilair op feesten en evenementen.