Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie »
NL | FR
Onze catalogiKlik op een catalogus om deze in pdf vorm te downloaden.

Verhuur feest tenten

Op zoek naar een tent voor uw tuinfeest, of naar wat parasols om uw locatie aan te kleden? Zoek niet verder, Party Rent biedt u alles wat u nodig hebt...en méér. U vind het allemaal terug in onze online verhuurshop!

Naast ruim assortiment tenten, parasols, schermen, en zelfs podia, vindt u in onze online verhuurshop een grote variatie aan glaswerk, porselein, stoelen, tafels en zelfs complete keukeninrichtingen voor feesten en partijen. Wanneer u door onze webshop bladert zult versteld staan van wat we u allemaal nog meer kunnen bieden om van uw communiefeest, tuinfeest, openingsfeest of familiefeest een onvergetelijke happening te maken.

Naast levering van de klassieke feestbenodigdheden, speelt Party Rent ook in op de vraag van haar klanten en de hedendaagse trends in de steeds evoluerende evenementenwereld. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de kwaliteit van het materiaal.

Dus bent u op zoek naar verhuur van tenten en feestmaterialen? Bestel dan nu bij Party Rent! Dé specialist in verhuur van glaswerk, bestek, porselein en meubilair op feesten en evenementen.